købe en Pre-Owned bil

Køb en Pre-owned bil kan være nerve reolsystemer for forbrugerne. Der er en række betænkeligheder mod integriteten af Automobile. Desuden er det vanskeligt at sammenligne udseende og tilstand af en brugt bil til prisforlangende. Med nogle enkle trin, kan forbrugeren foretage en præ-ejede Køb enkle og ved de får køretøjet til en rimelig pris.

Forstå sælgere tankegang – hvorfor er bilen til salg?

Sandsynligvis er den vigtigste faktor til at overveje, grunden til et køretøj, der er til salg. Faktorer af ejerne liv kan have føre ham eller hende til at kræve et nyt køretøj. For eksempel deres børn kan blive involveret i sport eller et nyt barn kan have været introduceret til familien. Årsager som dette er godt at høre. De angiver, at sælgeren formentlig ville have holdt bilen og var tilfreds med pålidelighed og bekvemmeligheder, der tilbydes.

Derimod hvis sælgeren simpelthen blev syg af køretøjet og opgraderet, tage et kig på hvad de kører nu. De opgradere til en nyere model af samme køretøj? Hvis så det er tydeligt at de hvor tilfreds med det køretøj, der var til salg. Køretøjet kan ellers blive en hovedpine. Hvis sælgeren har købt et andet mærke og model, bede om den nyere bil. Deres svar vil angive, hvad der var vigtigt for dem dengang de købt køretøjet. Disse elementer af betydning er gode indikatorer for ting de uglesete i køretøjet til salg. Derfor, hvis en antydning af pålidelighed er mumlede, køretøjet til salg kunne være en, “lemon”.

Hvad er blevet gjort til køretøj til salg?

Anmode om kvitteringer på forhånd. Hvis du vil vide, hvad der blev gjort til et køretøj, kvitteringer er temmelig vigtigt og giver god bevis sammen med tjenesten dato opstod. Anmode om kvitteringer på forhånd. Sælgeren kan have til at grave gennem dokumenter at finde kvitteringer for service og dele. På grund af dette, kan spørger, når du får vist et køretøj ikke være et klogt valg. Derimod hvis sælgeren ved på forhånd, vil han eller hun have tid til at finde alle de relaterede tilgange.

Analysere de ændringer, der var blevet gjort. Har ejeren installere komponenter, øger brændstof kilometertal? Køretøjet kan have været en finansiel byrde. Har ejeren installere præstationsfremmende dele? Køretøjet kan have manglet power eller udføre ikke tilfredsstillende. Har ejeren installere fabrik dele? Dette er en god indikator for, at ejeren var tilfreds med køretøjet og de dele, der viste sig at være pålidelig til ham eller hende.

Ændringer på et køretøj vil normalt vise sig for at være utilfredsstillende. Holde i sindet, før et køretøj fremstilles, auto beslutningstagere bruge tusindvis af dollars i engineering køretøjet. De er primært beskæftiger sig med ergonomi, ydeevne og sikkerhed. Disse ingeniører fundet stock dæk lavet det perfekte hjulet for køretøjet, udstødningssystemet bevist sikker og forudsat den bedste motorydelse, og de eksterne motorkomponenter tilbød økonomiske fordele uden berøver motorisk præstation. I de fleste tilfælde modificerede dele smide alle de penge brugt på forskning og teknik i et køretøj. Medmindre der er et andet formål end hvad køretøjet var designet, er racing eller bærer tunge byrder, det et klogt valg at søge efter bestand dele.

Hvad er udseendet af køretøjet?

En af de bedste måder at bedømme et køretøj er ved udseendet. En ren og pæn indvendig er et godt tegn, at personen var tilfreds med et køretøj. Derimod kan en dårligt vedligeholdt indvendig indikere at køretøjet blev forsømt. Sikrede ejer, gulvtæppet var bevaret ved hjælp af måtter? Er der nogen brænde helheder i polstring? De rent spild i køretøjet eller lad dem blive pletter i tæpperne? Omsorgssvigt på indersiden er almindeligt menes at give god indsigt på en dårligt vedligeholdt bil.

Gå rundt uden for køretøjet kan afsløre den drivende funktionsmåden for den nuværende ejer. Kig på de trækkende hjul, er de slidte betydeligt mere end de andre dæk på køretøjet? Dette ville indikere tunge acceleration, som er yderst stødende for interne motordele og drive toget af køretøjet. Ser for variationer i køretøjer paint. Hvis variationer ses, kunne køretøjet have været i en ulykke. En anden indikation af karrosseri er at kigge efter overdreven spray i motorrummet og døren syltetøj. Mens en rapport er temmelig ressourcestærke, kunne ulykker er forekommet, der ikke vises i rapporten. En inspektion anbefales altid. Efter en ulykke, høj hastighed, køretøjer har tendens til at have betydelige problemer.

Hvad er køretøj værd?

Bliver værdien bevidst er klog som forbruger. Der er et antal ressourcer, der indikerer en bil værdi. I de fleste tilfælde, blev at sælgeren af en præ-ejede køretøjer tilbudt en meget lav pris som en trade-in værdi for deres nye køretøj. De er nok villig til at sælge bil for mindre end “værdi,” som de klogt forsøger at vinde mere end hvad blev tilbudt på forhandleren. Men nettoværdi kan mangler mange overvejelser og bruges kun som et referencepunkt. Den bedste måde at bedømme værdien er at shoppe. Kig på lignende modeller til salg og vurdere den betingelse og ønskede indstillinger.

Forske og læse anmeldelser af køretøjet. Køretøjet kan synes at være i hel stand, men ejer forsømt at bringe køretøjet til en forhandler for en vigtig tilbagekaldelse. De fleste er enig, det ville i høj grad påvirke den generelle tilstand som køretøjet ikke kan i sikkert orden. Desuden, er der en række muligheder til rådighed for hvert køretøj. Hvilke indstillinger tilføje værdi, der kan bekræftes på køretøjet til salg? Har køretøjet faktisk premium sound system og fremstiller premium hjul? Sætte flere kræfter i vurdering af værdien, så kørte kilometer og model, at sikre, at køretøjet er værd prisforlangende eller gøre et tilbud.

Købe en præ-ejede køretøjer med tillid

Gennem forske en ønskede køretøj og shoppe rundt, kan forbrugeren købe et pålideligt køretøj og redde tusindvis af dollars for deres indsats. Besparelserne i at købe en præ-ejede køretøjer kunne betragtes som en betaling for det udførte arbejde. Ud over besparelser, Køb en velholdt præ-ejede køretøjer eliminerer frygt for købe en dårligt designet køretøj. Der har været tusindvis af mennesker, som har købt og testet køretøjet. Køretøjet har noget bedre end en crashtest. Det blev testet i den virkelige verden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.