Folkekunst auktioner

Folkekunst auktioner har en bred vifte af objekter, der afspejler kunstnerens håndværksmæssige traditioner, og traditionelle sociale værdier. Folkekunst er generelt produceret af folk, der har lidt eller ingen akademiske kunstneriske uddannelse. Folkemusik kunstnere bruger normalt etablerede teknikker og stilarter af en bestemt region eller kultur.

Folkekunst auktioner omfatter malerier, skulpturer og andre dekorative kunstformer. Nogle kunstnere også overveje utilitaristisk objekter såsom værktøjer og kostumer som folkekunst. For det meste, kategorien af folkekunst auktioner udelukke værker af professionelle kunstnere.

Det har været min erfaring, at folk kunst auktioner har noget for bare om nogen. Jeg fandt et folk kunst maleri af en kat i en fersken træ, der blev udført af kunstneren Tascha. Kunstneren bemærkede også på folkekunst auktion at de skaber unikke keramiske fliser kunst.

Min mor købte et tæppe brystet for mig år siden, jeg opført for nylig i en folkekunst auktion. Brystet foregik omkring to hundrede hører siden og er meget smukke. De originale malede dekorationer er stadig intakt.

Jeg fandt en interessant folkekunst auktion for en carnival knock-down dummy i form af en stor kat. Det foregik omkring 1930 og er dobbelt størrelse af lignende varer. Jeg researchede varen på en ikke-auktion site og fandt, at det er værd en masse penge.

Mit hjerte er stadig påvirket af Americana folkekunst auktioner. Jeg for nylig faldt i kærlighed med et maleri jeg fandt på auktion af Elvis på en Harley foran et stort amerikansk flag. Det var fantastisk! Den strakte lærred var malet med akryl.

Jeg kan specielt godt lide Halloween tema folkekunst auktion jeg fandt, der blev tilbudt af folkekunst søster Raya New Orleans. Titlen på maleriet var lidt Spooky kat venter på den store græskar. Maleriet blev malet i klassisk vintage stil og brugt guld maple, red sapphire, blå perle, hvid, græskar orange, zobel brun, rav rust og jet sort. Jeg ville elske at have denne hængende på min væg hele i efterårsmånederne.

En anden folkekunst auktion at jeg fandt og var trist at byde op forbi mit budget var en håndlavet miniature dominos. Sættet var i en folkekunst dekoreret ahorn sag. Sættet kan dateres til midten af til slutningen af 1800-tallet. Det var virkelig udsøgt og jeg er ked af at jeg gik glip af det.

Jeg kan virkelig godt lide en anden folkekunst auktion, som jeg fandt for et moderne fraktur. En fraktur er en bestemt slags Pennsylvania tyske folkekunst. Fraktur jeg fandt var en akvarel af en ægteskab record. Det var meget farverige og kiggede ligesom det holdt meget speciel betydning for dets oprindelige ejere.

Jeg fandt et træ kasse fra Maine i en folkekunst auktion, som virkelig appellerede til mig. Det var temmelig lille, men blev malet chrome gul og blev trimmet i forest green. Malingen var tosset og slidt og det foregik i slutningen af det nittende århundrede. Der var ingen synlige negle og hardwaren blev rapporteret som søger oprindelige.

Folkekunst-auktionen, at jeg glip af, som var ude af min prisklasse var for en flaske, Andrew Clemens sand. Sand flasken var dato 1887 og blev dækket i patriotisk dekorationer. Det var en apoteker stil flaske med en prop, og den indeholdt mindst ti forskellige farver af sand. Flasken endte sælge til firs fem hundrede dollars. Jeg er sikker på, at det er endt i en fremragende samling af folkekunst.

Jeg fandt morsomt folkekunst auktion for tre træudskæringer. Navnet på stykket var tre artikulere folkekunst Whimseys og var alle lavet af den samme kunstner. Udskæringerne var accent med metalplade slips. Den første udskæring i folkekunst auktionen var en skomager, en smed og en herre med et æsel. Den anden udskæring en diminutiv soldat og tredje var en skomager, ryge en pibe. Jeg tror, at dette stykke Americana blev købt på en lav pris på tre tusind dollars og var mere værd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.