Betydningen af artikler i Web forfremmelse

Ingen tvivl om er du stødt på denne gang og gang igen; for at forbedre dine hjemmesider popularitet, Søg søgemaskine ranking osv., skal du skrive artikler. Du vil også sandsynligvis tror, som jeg gjorde, at jeg ikke kan gøre dette.

Der er måder omkring dette. Du kan købe rettighederne til artikler, som vil tillade dig at tilføje dine egne ressource box til bunden. Indholdet kan ikke være de friskeste og nyeste, og mange andre kan bruge det samme indhold eller variationer på det, men det er stadig tilfreds med din ressource box markeret nederst. Der er mange artiklen indsendelse mapper og sider på nettet, såsom biggies ligesom ZapContent.com, til små som min egen på vil kunne sende din artikel, selvom det ikke er original, at nogle af disse uden at overlappe eksisterende indhold på artiklen bibliotek. Det er hvad jeg gjorde først.

Den næste mulighed er at gå et sted som, og betale nogen til at skrive artikler for dig. Det er dyrere end den første mulighed, men har den fordel, at artiklen er originale, så det er mere sandsynlige kopieres og offentliggøres andetsteds. Sørg også for du har de fuldstændige rettigheder til det materiale du Kommissionen, således at du kan ændre, ometikettering eller fusionere ind i en e-bog, hvis du har lyst. Normalt, bør du få flere anstændig artikler for den mængde penge du bruger.

Endelig er du sikker på, du ikke kan skrive din egen artikel? At du ikke har fundet ud af noget i dit liv, som vil være af interesse for andre? Der er en enorm liste af mulige artikel fag på ZapContent og andre steder, og du vil blive overrasket over hvad du ved, hvis du sidde og tænke over det. Efter alt, som jeg sagde tidligere, jeg troede ikke, jeg var i stand til at skrive en artikel, men det er en jeg skrev mig selv, og det er ikke min første. Hvis du har lavet fejl, kan en artikel, der beskriver hvordan man ikke skal gøre noget være lige så nyttig som en beskriver hvordan man gør noget. Hvis du stadig har problemer kommer op med en sammenhængende artikel, notere ned dine noter og betale nogen til at ghostwrite det for dig. Igen, tjek sites som Elance for ghostwriters.

Hvorfor skrive og distribuere artikler i første omgang? Gratis reklame og markedsføring. Jeg indsendt flere artikler til en håndfuld (under fem) af artiklen mapper. Adskillige dage senere, efter at Google havde gjort et seneste gennemsøgning, jeg gjorde en række sætning søgninger på internettet. Hvis du sætte din søgning sætning i anførselstegn, søger Google for dette specifikke udtryk. Jeg søgte efter nogle af de artikeltitler jeg havde sendt, og mit eget navn (ganske vist, dette er kun nyttigt, hvis du har en sjælden navn, der ikke opdrage sider med søgeresultater for andre mennesker af samme navn). Jeg fandt de artikler, jeg havde offentliggjort viser på flere hjemmesider. Hvad der gjorde dette endnu bedre var, at en række af de steder, hvor jeg fandt artiklerne ikke var steder jeg havde stillet dem til. Andre mennesker havde taget mine artikler og offentliggjort dem på deres egne hjemmesider. Så er fordelen, masser af ikke-gensidige links der peger på din hjemmeside, der ofte du behøvede at gøre noget ud over første omgang offentliggøre artiklen for at få. Gratis trafik, reklame og salgsfremstød for et par minutters arbejde.

En sidste bemærkning. Kontroller artiklerne er nyttige, og ikke bare salgsfremmende salgsbreve. De behøver ikke at være lange, 1-2.000 ord er normalt passende som en maksimal længde for en artikel, men ikke bare udgive salg bagsidetekst. Din artikel vil ikke få syndikerede andetsteds, og dit omdømme vil lide. Få kendt som en kilde til anstændig kvalitet artikler, og du vil blive kendt som ekspert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.